یادمان های که امروزه خانقاه عاشقان شهادت است
شهید یدالله محمدی؛ فهمیده ی از دیار غیور مردان کردستان
هنرمند شهیدی که تیربارچی صف اول خط مقدم جبهه شد
فرزندم را برای دفاع از انقلاب و اسلام داده ام / از مسئولان می خواهم خانواده شهدا را فراموش نکنند
تشویق جوانان روستا برای دفاع از منطقه و مقابله با دشمن/ فرزند شهید: ادامه دهنده افکار و عقاید پدرم هستم
هر کدام از شهدای استان کردستان یک الگو برای جوانان هستند / نویسندگان ما به نگارش زندگینامه شهدا همت کنند
خبر » دیدار با خانواده شهید نامدار مرادی در سنندج

به گزارش پیشمرگ روح الله، فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان به همراه مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با حضور در منزل شهید نامدار مرادی از شهدای فرهنگیان استان و ادای احترام به مقام شامخ شهدای والای مقام به ویژه ای شهید معظم، ضمن دیدار با خانواده محترم این شهید، از صبر و پایداری آنان تجلیل نمودند.
سردار حسینی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در این دیدار ضمن تبریک هفته بسیج در تکریم خانواده معظم شهدا اظهار کرد: انقلاب و نظام ما مدیون خونهای پاک هزاران شهید گلگون کفن میباشد که با اهدای جان و خون خود امنیت امروز را برای ما به ارمغان آوردند.
سردار حسینی گفت: تداوم فرهنگ ایثار و شهادت و ترسیم مسیر حرکت نسلها در امتداد یکدیگر، مهارت و هنری است که خانوادهی شهدا، با تأسی از سیرهی فاطمی، با درایت و استقامت، میداندار آن هستند.
وی با بیان اینکه شهدا از جان عزیزشان برای اسلام، انقلاب و مردم گذشتند؛ بر ضرورت یادآوری این رشادت و از خود گذشتگیها به نسل جوان تاکید و اضافه کرد:آرامش و امنیت امروز کشورمان مرهون آن رشادت هاست.
در ادامه قربانی مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان گفت: شهید محمد نامداری از معلمان آگاه و بصیر و برجسته آن دوران بودند که همواره نسبت به آگاهی بخشی دانش آموزان نسبت به اقدامات گروهکهای ضد انقلاب در منطقه تلاش میکردند.
وی افزود: این شهید بزرگوار در نهایت ۱۴ اسفند ۱۳۶۰ در مقابل مدرسه (محل کار تدریس) ایشان را ترور و به شهادت رساندند و اکنون همان مدرسه بنام آن شهید نامگذاری شده است.
انتهای پیام/